1. Folosirea site-ului wWw.Fin-Stroi.com implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos:
  2. Fin-Stroi.com se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Orice utilizator are posibilitatea de a sterge datele personale furnizate in baza de date a firmei.
  3. Datele personale ale clientilor se vor retine si se vor folosi in scopul informarii acestora privind situatia contului, evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.
  4. Fin-Stroi.com isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii si de a refuza colaborarea cu clientii care manifesta comportament si limbaj neadecvat sau clienti care au in istoricul comenzilor livrari refuzate.
  5. Produsele comercializate prin intermediul wWw.Fin-Stroi.com sunt noi, ambalate si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie daca este cazul.
  6. Site-ul Fin-Stroi.com nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate sunt corecte sau actualizate, iar serviciile oferite pe acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Clientii sunt rugati sa verifice corectitudinea specificatiilor pe site-ul producatorului produsului dorit, accesand link-ul indicat.
  7. Preturile, ofertele, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
  8. Departamentul nostru va ofera suport pentru orice situatie aparuta in relatia dumneavoastra cu noi. Pentru informatii suplimentare despre produse, clientii pot apela la formularele de contact furnizate pe site.

Livrare rapidă, la domiciuliu.

Livrăm doar in Oradea folosind  masinile proprii pentru siguranţa clienţilor noştri şi a integrităţi produselor.

Asistentă la cumpărare

Nu sunteţi sigur de cantitatea de materiale de construcţii necesara? Noi vă stăm la dispoziţie.

Stoc constant

Depozitul nostru este situat in Oradea si are un stoc suficient si este aprovizionat constant, astfel noi putem sa livrăm direct de pe stocul nostru.

Beneficile produsului nostru

Produsul nostru este relativ nou pe piata din Romania, si este mult mai durabil ca clasicul fier beton, cu o formula mult mai durabila si imbunatatita decat ceea a fierului. Poate fi utilizat la orice fel de fundatie si se leaga usor cu orice fel de coliere din plastic.

Date de contact

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish