Testele noastre au arătat următoarele avantaje:

1. Densitatea produslui nostru depășește toate analogiile existente ale armăturilor compozite pe piața internă și externă. Fitingurile noastre sunt de peste 4 ori mai ușoare decât armăturile din oțel cu caracteristici de rezistență egale, ceea ce reduce semnificativ costurile de transport pentru livrare, încărcare și descărcare, precum și costurile de exploatare la șantier.

2. Produsul nostru nu e supus unui atac coroziv în majoritatea mediilor agresive, inclusiv în betonul alcalin. Conform rezultatelor testelor efectuate a arătat o scădere a caracteristicilor rezistenței după 1 lună de expunere în alcalini concentrați la o temperatură de 60 ° C nu mai mult de 6%, ceea ce corespunde durabilității sale în produs timp de cel puțin 100 de ani.

3. Coeficientul de expansiune termică a armăturii compozite (5-9 · 10-6 / ° С) este comparabil cu betonul (7-10 · 10-6 / ° С), ceea ce asigură funcționarea lor comună sub influența temperaturilor negative și pozitive, spre deosebire de armare din oțel (13-15 · 10-6 / ° С), care se deformează mai mult sub fluctuațiile de temperatură, provocând astfel tensiuni interne mari în beton, ceea ce duce la distrugerea acestuia.

4. Conductivitatea termică a compozitului este de peste 100 de ori mai mică decât cea a oțelului, ceea ce exclude crearea de „poduri reci” în structurile de susținere ale clădirilor.

5. Produsul nostru nu conduce curent electric, sunt magneto- și radiolucente, ceea ce îi permite să fie utilizat în clădiri și structuri precum spitale, aeroporturi, stații de radar și diverse structuri militare.

6. Producția se realizează pe echipamente moderne fabricate pe un proiect individual. Soluțiile tehnice implementate și sistemul de control automat al procesului garantează stabilitatea și reproductibilitatea indicatorilor de calitate ai produsului finit.

7. De curând, împreună cu armarea tradițională din oțel în construcție, se utilizează din ce în ce mai mult armarea compozită din polimer (ASA) din fibre de sticlă și lianți polimeri pe bază de rășini epoxidice și vinil-eter.

 
Caracteristicile produsului nostru.

1. Rezistența la tracțiune, nu mai puțin de                                    1.250 MPa

2. Modulul de elasticitate, nu mai puțin de                                   55.000 MPa

3. Forța de îndoire, nu mai puțin de                                                700 MPa

4. Forța atunci când tăiați fibrele, nu mai puțin de                      170 MPa

5. Alungirea                                                                                          2,2-2-4%Armatura noastra se bazează pe fibra de sticlă tratată cu o compoziție unică de dimensionare, care are o afinitate ridicată pentru grupele funcționale de rășini epoxidice. Interacțiunea fibrei de sticlă și a unui liant epoxidic are loc prin formarea unei legături chimice la limita de fază și aceasta, la rândul său, asigură o impregnare completă și, ca urmare, cele mai bune caracteristici fizico-chimice și de rezistență (vezi FOTO 1).

Principalul avantaj al armături noastre este că compoziția impregnantă și fibra de sticlă din ea sunt nanostructurate. Nanostructurile multicomponente sunt introduse în compoziția componentelor liantului și a fibrei de sticlă în faza producției lor.

Rezultatul acestui tip de prelucrare este structura densă a armăturii (vezi FOTO 2), relieful inseparabil de tijă, o proporție mare de umplutură de armare (conținutul de fibră de sticlă din armătură este mai mare de 85% în greutate; analogii au 75% din greutate), cea mai bună fizico-chimică și rezistență caracteristici. (vezi FOTO 2).

Livrare rapidă, la domiciuliu.

Livrăm doar in Oradea folosind  masinile proprii pentru siguranţa clienţilor noştri şi a integrităţi produselor.

Asistentă la cumpărare

Nu sunteţi sigur de cantitatea de materiale de construcţii necesara? Noi vă stăm la dispoziţie.

Stoc constant

Depozitul nostru este situat in Oradea si are un stoc suficient si este aprovizionat constant, astfel noi putem sa livrăm direct de pe stocul nostru.

Beneficile produsului nostru

Produsul nostru este relativ nou pe piata din Romania, si este mult mai durabil ca clasicul fier beton, cu o formula mult mai durabila si imbunatatita decat ceea a fierului. Poate fi utilizat la orice fel de fundatie si se leaga usor cu orice fel de coliere din plastic.

Date de contact

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish