Compania Noastra operează pe piața armăturilor din fibră de sticlă din 2010.

Este membru cu drepturi depline al Asociației organizațiilor pentru producerea și utilizarea armăturii compozite nemetalice (OPPNA) și a produselor din aceasta, „Armături compozite nemetalice”.

Am acumulat o experiență științifică deosebită și avem soluții tehnologice proprii în producerea armăturii compozite. În 2014 Flota de mașini-unelte a fost actualizată aproape complet.

Specialiștii noștrii au dezvoltat o tehnologie unică pentru producerea armăturilor din polimer compozit care depășește cele mai bune probe interne și străine în caracteristicile sale.Producția se realizează pe echipamente moderne fabricate pe un proiect individual. Soluțiile tehnice implementate și sistemul de control automat al procesului garantează stabilitatea și reproductibilitatea indicatorilor de calitate ai produsului finit.

Principalul avantaj al armăturii este că compoziția impregnantă și fibra de sticlă din ea sunt nanostructurate. Nanostructurile multicomponente sunt introduse în compoziția componentelor liantului și a fibrei de sticlă în faza producției lor.

Rezultatul acestui tip de prelucrare este o structură de armare densă, un relief inseparabil de tijă, o proporție ridicată de umplutură de armare (conținutul de fibră de sticlă din armătură este mai mare de 85% din greutate) și cele mai bune caracteristici fizico-chimice și de rezistență.

Livrare rapidă, la domiciuliu.

Livrăm doar in Oradea folosind  masinile proprii pentru siguranţa clienţilor noştri şi a integrităţi produselor.

Asistentă la cumpărare

Nu sunteţi sigur de cantitatea de materiale de construcţii necesara? Noi vă stăm la dispoziţie.

Stoc constant

Depozitul nostru este situat in Oradea si are un stoc suficient si este aprovizionat constant, astfel noi putem sa livrăm direct de pe stocul nostru.

Beneficile produsului nostru

Produsul nostru este relativ nou pe piata din Romania, si este mult mai durabil ca clasicul fier beton, cu o formula mult mai durabila si imbunatatita decat ceea a fierului. Poate fi utilizat la orice fel de fundatie si se leaga usor cu orice fel de coliere din plastic.

Date de contact

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish