Construirea unei case, depozit, garaj incepe intodeauna prima data cu ridicare unei fundati care este un proiect complex. Oricate lucruri ai sti, vei gasi mereu ceva nou de invatat de aceea va prezentam produsul nostru . Fiecare din noi este priceput intr-un domeniu sau altul… iar noi ne pricepem sa construim durabil! Aici vei gasi detalii si explicatii care se vor dovedi utile in diversele etape din proiectul tau. Speram sa va fie de folos!

Folosirea materialelor potrivite.

Cand  vine vorba de rezistenta betonului, mesterii (si de multe ori si  proiectantii) vorbesc de marci, producatorii de beton si de ciment  vorbesc de clase, nici nu e de mirare ca te simti derutat.

Cand vine vorba de rezistenta fundatiei, mesterii de multe ori vorbesc de clasicul fier beton. Noi incercam sa aduce un produs nou pe piata din Romania care este la fel resistent ca fierul beton.

Pregatirea fundatilor si tehnologia au evoluat si cu aceasta evolutie a avut loc si modificarea materialelor folosite, precum si a calitati lor. Puterea obisnuintei a facut ca sa folosim clasicul fier beton, desi nu mai ii de actualitate. De aceea noi incercam sa va oferim ceva nou. Produsul nostru se numeste

Speram ca v-am de folos si sa va ajute sa va orientati mult mai usor in discutiile cu mesterii si proiectantii.

Livrare rapidă, la domiciuliu.

Livrăm doar in Oradea folosind  masinile proprii pentru siguranţa clienţilor noştri şi a integrităţi produselor.

Asistentă la cumpărare

Nu sunteţi sigur de cantitatea de materiale de construcţii necesara? Noi vă stăm la dispoziţie.

Stoc constant

Depozitul nostru este situat in Oradea si are un stoc suficient si este aprovizionat constant, astfel noi putem sa livrăm direct de pe stocul nostru.

Beneficile produsului nostru

Produsul nostru este relativ nou pe piata din Romania, si este mult mai durabil ca clasicul fier beton, cu o formula mult mai durabila si imbunatatita decat ceea a fierului. Poate fi utilizat la orice fel de fundatie si se leaga usor cu orice fel de coliere din plastic.

Date de contact

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish