Bara de sticlă pentru construcția drumurilor

Drumul este expus constant la influențe mecanice și climatice. Intensitatea funcționării, încărcarea, precipitațiile atmosferice, schimbarea temperaturii – aceștia sunt principalii factori care afectează starea drumului. Defectele apar, de asemenea, ca urmare a proiectării necorespunzătoare, a nerespectării tehnologiei de asfaltare sau a reparației drumului. Problemele obișnuite sunt crăpăturile, găurile, afânarea. Consolidarea drumului își prelungește durata de utilizare, reduce costurile de întreținere și reparații.

Detalii despre avantajele fibrei de sticlă

Baraje compozite pentru armarea drumurilor prezintă o serie de avantaje:     rezistențele mai mari la tracțiune elimină problema fisurii drumului și a secțiunilor individuale;     conductivitate termică minimă – protecție împotriva deteriorarii betonului la temperaturi scăzute;     greutatea ușoară reduce costul transportului și instalării cadrului de armare, nu cântărește structura;     datele privind extinderea termică sunt apropiate de indicatorii betonului, deoarece drumurile nu se tem de fluctuațiile de temperatură sezonieră;     rezistența la mediul agresiv permite utilizarea reactivilor și a altor elemente chimice. În plus, utilizarea barelor din fibră de sticlă reduce timpul de construcție, ceea ce este deosebit de important pentru restaurarea drumului, care este utilizat în mod activ (drumuri aglomerate, autostrăzi, drumuri orașe).

Livrare rapidă, la domiciuliu.

Livrăm doar in Oradea folosind  masinile proprii pentru siguranţa clienţilor noştri şi a integrităţi produselor.

Asistentă la cumpărare

Nu sunteţi sigur de cantitatea de materiale de construcţii necesara? Noi vă stăm la dispoziţie.

Stoc constant

Depozitul nostru este situat in Oradea si are un stoc suficient si este aprovizionat constant, astfel noi putem sa livrăm direct de pe stocul nostru.

Beneficile produsului nostru

Produsul nostru este relativ nou pe piata din Romania, si este mult mai durabil ca clasicul fier beton, cu o formula mult mai durabila si imbunatatita decat ceea a fierului. Poate fi utilizat la orice fel de fundatie si se leaga usor cu orice fel de coliere din plastic.

Date de contact

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish